Wie is online
1 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
november 2020
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Mosterd na de maaltijd

h_quoteet zou voor de veiligheid én voor de duidelijkheid naar alle inwoners veel schelen als de landen hun zaken op elkaar afstemmen,’ zei burgemeester Weterings van Tilburg tegen de Brabantse kranten. Nogal een open deur, 70 jaar na BeNeLux en meer dan een halve eeuw ‘Europa’. Het nieuwe normaal laat duidelijk nog even op zich wachten.

Meer op ManierenVoorpagina hhBest

Een reactie op “Mosterd na de maaltijd”

  • peter stiekema:

    Intussen hebben enkele gemeenten aangekondigd het carbidschieten te gaan verbieden. Maandag buigt de Corona Veiligheidsraad zich erover, onder voorzitterschap van:……niemand minder dan Hubert Bruls. Zoals altijd: Too little, Too late.
    Ondertussen hopen wij dan ook of premier Rutte antwoord kan geven waarom er in kerken en moskeeën geen mondkapjes gedragen hoeven te worden. Dat is hem afgelopen vrijdag en daarna namelijk (nog) niet gelukt.

Reageer