Wie is online
5 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
september 2020
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

l Contact

Mail hhBest

Ben je Bestenaar, of geïnteresseerd in Best? Je kunt je dan inschrijven voor notificaties per e-mail, als nieuwe ‘posts’ die met Best te maken hebben worden geplaatst. Dat doe je door eenvoudig in het berichtveld te zetten: ‘Inschrijven’. Wil je er weer van af, dan beantwoord je zo’n (niet langer gewenste) notificatiemail met  in de onderwerpregel ‘Uitschrijven’. Onder het formulier staat onze privacyverklaring. Voor de volledigheid: we gebruiken geen cookies. Dat geldt wel voor de columnrubriek Manieren, want dat is een Googleblog.

Schrijf ons

Privacyverklaring: Je e-mailadres dient uitsluitend voor het modereren van je bericht, wordt niet openbaar gemaakt en niet aan derden verstrekt. Je hoeft het ook maar één keer in te vullen. Bij een volgend gebruik van dit reactieformulier ben je bij ons bekend en wordt je bericht direct geplaatst. Gebruik een geldig e-mailadres.  In het geval dat wij dat niet helemaal vertrouwen, kan dat voor ons aanleiding zijn, beantwoording achterwege te laten of, bij reacties op de inhoud van deze website, deze te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.