Wie is online
6 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
augustus 2020
Z M D W D V Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Scheermesjes 3

Over scheermesjes heb ik, god betere ‘t, al ‘n paar keer  mijn licht laten schijnen, vandaar hier nummer drie. Dat komt door BNR Nieuwsradio, met name in de ochtendspits verzot op trivia. Deze keer ging het dus over het vraagstuk, waarom scheermesjes bot worden, terwijl het object van hun (af)snijden, namelijk de baard, toch aanzienlijk zachter is dan het metaal waaruit ze zijn gemaakt.

Meer op ManierenVoorpagina hhBest

Een reactie op “Scheermesjes 3”

  • Ze hebben gewonnen. Tweebladige scheermesjes zijn nu zo (gauw) bot, dat ik wel naar driebladige moet overstappen. Aanvulling 26.04.2023: Deze ervaringen zijn gebaseerd op de super ‘De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’. Die bij ‘Natuurlijk wel’ zijn tot dusver aanzienlijk beter. Tot dusver? Voor zo lang als het duurt natuurlijk, want het is lang niet denkbeeldig dat door verschillende winkels verkochte producten uit hetzelfde huis komen.

Reageer