Wie is online
9 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
februari 2020
Z M D W D V Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829

Klachten snelheidsbekeuringen in Best

Op een buurtapp in Best zijn nogal wat klachten geuit over onterecht geachte bekeuringen wegens snelheidsovertredingen op de Willem de Zwijgerweg op 31 januari jl. Naar aanleiding daarvan hebben wij om commentaar gevraagd bij Politie Oost-Brabant.

Woordvoerder Hester Ubbink reageert:

‘Wij zijn op de hoogte van de commotie die is ontstaan naar aanleiding van de verkeerscontrole in Best op 31 januari jl. Het betrof een reguliere controle, onder meer na klachten van wegwerkers over de (veel te) hoge snelheid van automobilisten. Op betreffende locatie gold in verband met wegwerkzaamheden een tijdelijke maximum snelheid van 30 km p/u. Er is de 31e zorgvuldig gekeken of de verkeerscontrole aan alle voorwaarden voldeed. Dat was het geval. Mensen die het er desondanks niet mee eens zijn, kunnen zich wenden tot het CJIB.’

Voorpagina hhBest

Een reactie op “Klachten snelheidsbekeuringen in Best”

 • Enkele reacties op de buurtapp Nextdoor:

  Anton Kon, Kantonnier
  Ik vind de situatie op een foto die ik heb gezien op Facebook zeer onduidelijk waar precies werd geflitst. Er zijn er beleidsregels van het OM (coulance) die voorschrijven de minimale afstand tussen bord en flitsen. Veel succes allemaal

  Erna Louwers, Speelheide
  Hier ook onterechte boete waar we bezwaar voor gaan indienen. Op Facebook gaan stemmen op om evt gezamenlijk in hoger beroep te gaan indien nodig?

  Johnny Hoekstra, Naastenbest
  jawel, een van de vele. en geen bord gezien. Heb inmiddels ook beroep aangetekend.

  Cobie Van den Brink-van Osch, Heuveleind
  Ook ik een boete op 31 januari om 10.05 uur. Geen bord gezien. Bezwaar aangetekend bij CJIB en klacht ingediend bij de Gemeente Best.

  Corina Pols, Heivelden
  Jawel tijdelijk was er 30km toegestaan zeggen ze alleen stond er geen bord. Wij reden 41km kost €96,

  Marlies Oosterhuis, Blixembosch-West (Eindhoven)
  Ik vraag me af of er volgens de wet gehandeld is. Ik meen me te herinneren dat het plaatsen van een bord bij het provinciehuis moet worden ingeschreven. Als dat niet is gebeurd is de bekeuring onterecht en kan worden aangevochten. Misschien kan iemand dit eens uitzoeken. Als dat nl. zo is dan zijn alle bekeuringen onterecht. Succes allemaal!-

Reageer