Wie is online
1 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
juli 2017
Z M D W D V Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Steeds minder winkelcentrum

In de Belgische film Allez Eddy (2012) over het zoontje van een dorpsslager, dat stiekem meedoet aan een wielerwedstrijd ter gelegenheid van de opening van een supermarkt, zegt een klant tegen de in alle staten verkerende slager: ‘De wereld is aan het draaien en de mensen draaien mee.’

In Best begon het al jaren geleden, toen Willy de Groenteman werd weggepest door de Aldi. Navrant detail: een cassière van de super kwam in het voortraject bij de goedmoedige Willy iets wegen omdat haar weegschaal kapot was.

Meer op ManierenVoorpagina hhBest

(Gesproken column Omroep Best, 12.07.17, 18:10 uur)

Een reactie op “Steeds minder winkelcentrum”

  • Hans Verbeek uit de wijk Kantonnier schrijft op de buurtapp:
    ‘Klopt, bedenk dan dat er een economische wet is: het gaat omhoog en ook weer omlaag. Meestal om de 7 jaar. Ik denk alleen dat de bubbel die nu ontstaan is na 2008 nog veel groter gaat worden. Landen hebben de schulden van de banken verveelvoudigd door veel op te kopen. De staatsschulden zijn vele malen groter geworden. Eens zal iemand zijn deel op gaan eisen. Zal uiteindelijk toch ergens een oorlogje uit gaan breken met grote gevolgen.’

Reageer