Wie is online
0 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
oktober 2015
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Preuts is het nieuwe geil

Het mooiste verhaal over de Amerikaanse Playboy is nog altijd het volgende: Amerikaanse studenten (ik neem aan onder de twintig) keken raar op als ze voor het eerst echt een blote vrouw zagen: waar waren de nietjes die ze gewend waren te zien op de borsten van de Playmate of the Month in de Playboy?

Meer op SanteLOGie

playboy

3 Reacties op “Preuts is het nieuwe geil”

  • peter stiekema:

    peter stiekema zei…
    Vroeger kocht ik de Playboy voor de uitnemende interviews. Binnenkort koop ik hem nog uitsluitend voor de netjes aangeklede dames.
    Wat ik me wel afvraag: hoe zou het met al die ouwe seksbladen gaan? Candy, Chick, Seventeen en hoe ze ook meer mogen (mochten?) heten. Voor alle duidelijkheid, ik zag ze vroeger wel eens in (of tussen) de schappen bij de grootgrutter of Brunaboekhandel, naast andere bladen, zoals Cosmopolitan, Vrij Nederland, Elsevier, Libelle en Viva. Ik keek er hooguit met een schuin oog naar.

  • peter stiekema:

    Zoals Soekarno ooit tegen Aad van den Heuvel zei: “Ík heb je door man”. Inderdaad je hebt mijn schuin goed begrepen. Ik dreig verdorie voorspelbaar te worden.

Reageer