Wie is online
2 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
oktober 2015
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Rob de Nijs is oud…eh…out

robdenijs
Rob de Nijs, vijftig jaar zanger, is oud…eh…out. Hij wordt op de Nederlandse zenders niet meer gedraaid. De Nijs beklaagt zich daarover, zo horen we vanmiddag in DeNieuwsBV op npo radio 1. Vreemd, vinden sommigen die boycot, Maar, hoewel liefhebber van het Nederlandse lied, kan Frits Spits er niet over verbaasd zijn, zegt hij. ´Rob de Nijs is van hoge kwaliteit, maar misschien past hij niet zo goed meer bij de huidige smaak.´ Zo ongeveer. In Vlaanderen is De Nijs nog onverminderd populair, verklaart een door DeNieuwsBV opgebelde dj. Maar wat je volgens deze zegsman nooit moet doen is zagen. Dat is in Vlaanderen het woord voor zaniken en zeuren… Website Rob de Nijs, waaraan bijgaand fotootje is ontleend.

Reageer