Wie is online
5 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
augustus 2015
Z M D W D V Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Regionaal draagvlak Airport zal er nooit komen

Hans Alders is teruggefloten door staatssecretaris Wilma Mansveld om zijn advies over de groei van Eindhoven Airport. Hij moet onderzoeken of er een ultieme poging moet komen om gemeenten in de omgeving van de tweede luchthaven van Nederland en Eindhoven Airport op één lijn te krijgen. Dit schrijft het Eindhovens Dagblad vanmorgen. De uitkomst van de herdekte Tafel van Alders is uiterst voorspelbaar.

 

De criteria voor de groei van het luchtverkeer boven de regio Zuid-Oost Brabant zullen drastisch moeten worden teruggeschroefd, wil iedereen er mee kunnen leven. En dat zullen de economische belangen niet toestaan. Dan ligt het alibi voor de landelijke politiek om de luchthavenplannen er door te drukken gereed.

Zie ook:

Een verhelderende dialoog

 

Airport: altijd wat

Fopspeen Hans Alders

3 Reacties op “Regionaal draagvlak Airport zal er nooit komen”

  • Vic Kerkhoff:

    Helemaal mee eens. Heeft niets te maken met feitelijk draagvlak vinden, maar is een bestuurlijke move om te doen alsof. En straks wordt gesteld: ‘jammer, we hebben het geprobeerd, het is mislukt, maar de economische belangen gaan voor’. Dat is de PvdA anno nu ten voeten uit.

  • Vic Kerkhoff:

    Verbijsterend! De dag nadat de eerste tranche van miljarden aan Griekenland is overgemaakt, treedt de regering onder leiding van de onbetrouwbare Tsripas af. Niemand had dat natuurlijk zien aankomen. Tsripas worstelt al veel langer met een onbetrouwbare achterban.Weg start hervormingen! Het land ligt weer maanden stil. De EU staat in zijn hemd en als je het optreden van Rutte afgelopen woensdag hebt gezien, dan schrik je toch hoe het in dit land toegaat. Ouderen mogen blij zijn als zij per 1 januari a.s. niet opnieuw achteruit gaan in inkomen bij de belastingverlichting. Maar garanties geven kunnen we nog niet. Ondanks nog steeds hard werken als mantelzorger of als vrijwilliger,. Helaas: ouderen blaffen wel, maar bijten niet. Neerleggen die functies, en kijk dan eens wat er in Nederland gebeurt!

Reageer