Wie is online
0 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
augustus 2015
Z M D W D V Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Een braderie met volle zeilen

hollandsglorieMeer dan ooit geldt: als er iets in Amsterdam gebeurt gaat Hilversum in de stand ‘nationale ramp’ en rennen en vliegen de verslaggevers, sommige schor van emotie, heen en weer om elk detail te vermelden van wat er allemaal niet gebeurt.

Meer op SanteLOGie

Een reactie op “Een braderie met volle zeilen”

  • Nadat we woensdagavond al meer dan genoeg mooie plaatjes hadden gezien en ’n hoop geschreeuw over ons was uitgestort, begon Marcel Oosten vanmorgen in het Radio 1 Journaal ons in het mediaoverzicht nog eens te vertellen, wat voor foto’s van Sail er in de regionale Amsterdamse kranten stonden, of ze gecentreerd waren, of anderszins bewerkt en verfraaid. De overbodigheid spatte ervan af. Heb ik geloof ik ergens wel eens doorgegeven. Ooit zij de Vlaamse (toen nog acteur) Wies Andersen tegen Mies Bouman: ‘Amsterdam? Da’s toch niet meer dan de Efteling van Europa?’ Je had het gezicht van Bouman moeten zien: een donderwolk.

Reageer