Wie is online
234 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->


Instagram

Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief

Ontwenningsverschijnselen

Het nu volgende stuk schreef ik enige uren vóór de RVD gisteren ineens begon te twitteren dat het allemaal wat moeizaam ging in het Catshuis. Hoewel je achter zo’n koele tekst kunt vermoeden dat ze die alleen rondsturen als het kabinet al gevallen is en gevlucht naar Suriname, ga ik er toch maar even van uit dat Geert bij nader inzien ontwenningsverschijnselen vreest en alsnog instemt met verdubbeling van de ontwikkelingshulp, verhoging van de aow-gerechtigde leeftijd naar 70 jaar, onmiddellijke afschaffing van de hypotheekrenteaftrek en verdubbeling van het quotum Polen en andere schavuiten.

Dus:

Zie SanteLOGie

Reageer