Wie is online
4 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief

Wat jammer nou, dat het geld ter sprake kwam

De voorzitter van NOC*NSF had zo graag voorkomen dat het over geld (dat walgelijke geld) zou gaan. In zijn kringen heb je geld, en je praat er niet over, namelijk. Het is ook geen probleem: hij heeft een feestje, in 2028, en de belastingbetaler dokt, zo zit de wereld nu eenmaal in elkaar. Het gaat, zei hij vanmorgen, toch vooral om de sport in Nederland te bevorderen. Welke sport? Dat zijn er drie: winst voor het bedrijfsleven, doping voor de sporters en corruptie voor de organisatie, de drie belangrijkste Olympische sporten, meen ik te weten.

Verder op SanteLOGie

Reageer