Wie is online
8 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
maart 2023
Z M D W D V Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Hoe kippen en gif meewerkten aan een staatsgreep

enk hier eens over na: zestig procent van de Nederlandse kiezers zei tegen opinie-onderzoekers dat ze voorstander waren van een radicale aanpak van de problemen die ontstaan door de verruwing van het klimaat als gevolg van de uitstoot van koolstofdioxide en van een aantal voor mens en milieu giftige stikstofverbindingen – en dat vervolgens een vergelijkbaar percentage van datzelfde electoraat stemt op een partij die door een marketingbureau is opgericht om het verdienmodel voor een relatief kleine groep bedrijven, klein zowel in aantal als in economisch belang, veilig te stellen – en die partij heeft als hoofddoel dat er gestopt wordt met plannen voor vermindering van stikstofverbindingen in atmosfeer, grond en water en kritiek op de industriële landbouw bijna strafbaar wordt gesteld.

Meer op SanteLOGieVoorpagina hhBest

Reageer