Wie is online
12 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
maart 2022
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Wij zijn allen in de olie

orlog in Oekraïne, alles goed en wel, maar van onze vette bek blijven ze af.

Dat is ongeveer de tendens van een ‘draadje’ op Twitter, gisteren en vandaag, waarin veel tweeps hun wanhoop onder woorden brengen voor een dreigende ramp: tekort aan zonnebloemolie, door die oorlog in Oekraïne. Of het zover komt is nog maar de vraag, want de zonnebloemen voor de volgende oogst moeten nog gezaaid worden, dus wie weet – die Russische tanks kunnen niet álle akkers in het geteisterde land onbruikbaar maken.

Meer op SanteLOGieVoorpagina hhBest

Een reactie op “Wij zijn allen in de olie”

  • Mike:

    Jawel. Ik stond vandaag bij AH voor een leeg schap. Geen druppel zonnebloemolie meer te krijgen. Nou frituren een behoorlijk aantal friettenten niet in zonnebloemolie maar in mengsels of andere olie. Ik reed bij Valkenswaard de grens over en bestelde bij een Vlaams frietkot een puntzak. “Wij frituren in zuivere ossenwit meneer”. Heb mezelf al jaren afgevraagd waar al die ossen toch gebleven zijn.

Reageer