Wie is online
6 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
december 2020
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Beurtzang op een lockdown

(Onder embargo tot na de persconferentie)

ls iedereen zich aan de richtlijnen zou houden – anderhalve meter, niet aanraken, handen wassen – dan hadden we al maanden nul besmettingen gehad.

Ja ja, maar ik heb er zó genoeg van, ik ben er zo helemaal klaar mee en we krijgen geen enkel uitzicht op verbetering.

Meer op SanteLOGieVoorpagina hhBest

3 Reacties op “Beurtzang op een lockdown”

  • Vtrouw bij PLus wil niet wachten terwijl ik bierflesjes in automaat stop. Raakt mij aan en gooit er twee patflessen achteraan.

    • Sante Brun:

      Bij de Bruna hier in het winkelcentrum, staat een rij van enige tientallen meters buiten de winkel. Ook de rest van het winkelcentrum is een gekkenhuis, meldt mijn echtgenote, die een afspraak heeft bij de kapperd.

    • Dit soort minkukels haalt schouders op als je protesteert. Grote bek kan ook. De schaamteloosheid van sommige lui op Schiphol. Egoisten die ‘lekker naar dde wintersport’ gaan. Es kijken of Rutte straks het gezag van de boze Merkel weet te evenaren.

Reageer