Wie is online
1 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
april 2020
Z M D W D V Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Avondgym voor gehoorgestoorden

Peter Stiekema


Wat me vooral opviel aan de persconferentie van Rutte en De Jonge dinsdagavond was dat ze bepaald geen anderhalve meter afstonden van de mevrouw die in hun midden avondgym voor gehoorgestoorden aan het geven was. Daar hadden ze toch even beter op moeten letten. Die enigszins wild bewegende, beslist niet onaantrekkelijke, mevrouw leidt ook zo ontzettend af van de boodschap.

 

 

 

Voor het overige bevatte de persconferentie ongeveer wat we ervan konden verwachten. Voorlopig een maand vasthouden waar we al mee bezig zijn met uitzicht op verlenging in mei en veel complimenten voor de bevolking. Afgelopen weekeinde waren de inwoners van dit land niet allemaal naar bos, zee en duin gegaan en dat was een felicitatie waard. De premier en zijn secondant zien dan waarschijnlijk over het hoofd dat het zondag bar koud was en dat er een gure oostenwind waaide van pak-‘m-beet kracht 6 tot 7. Dan blijf je lekker thuis bij de brandende kachel.

Zaterdag en zondag aanstaande wordt het echter prachtig weer. Zeker voor de zondag wordt hier in Limburg een graad of twintig met volop zon verwacht. De eerste echte rokjesdag van 2020 eigenlijk. Sluit dan de massa maar lekker op in hun eigen huis. Dat gaat niet lukken, lijkt me zo.

Is er eigenlijk ook avondgymnastiek voor blinden?

Voorpagina hhBest

Een reactie op “Avondgym voor gehoorgestoorden”

Reageer