Wie is online
4 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven

Isolatiepost huisartsen, medicijnen via automaat

Er is een nieuwe maatregel ingesteld door de twaalf  huisartsen in Best. Zij hebben in de sporthal een isolatiepost ingericht voor inwoners die klachten hebben en beoordeeld moeten worden door een huisarts. Deze extra maatregel is nodig om het besmettingsrisico voor andere patiënten en zorgpersoneel tot een minimum te beperken.

 

 

 

De isolatiepost is bedoeld voor: mensen met koorts en/of luchtwegklachten of mensen met andere klachten die óók hoesten, grieperig zijn of koorts hebben. Zij moeten zoals gebruikelijk eerst telefonisch contact opnemen met de eigen huisarts.

De apotheken in Best hebben vanaf woensdag 18 maart hun de deuren gesloten. Achter gesloten deuren werken zij verder. Medicijnen worden verstrekt via de afhaalautomaten van de eigen apotheek of worden bezorgd.

Lees hoe dit werkt en hoe u de recepten kunt afgeven

Voorpagina hhBest

Reageer