Wie is online
2 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven

Aan huis gebonden? Gelukkig is er het web

zoom

Zoom is een programma om videoconferenties mee te houden.


Thuiswerken, of op z’n zachtst gezegd aan huis gebonden. Gelukkig is er het internet met heel wat meer dan ‘n beetje koekeloeren en chatten. Er zijn heel wat instanties die daar, al dan niet belangeloos, op inhaken.

Enkele voorbeelden:

De website GratisSoftware.nu mailt: ‘Op afstand samenwerken met collega’s is helemaal niet moeilijk meer met alle digitale hulpmiddelen. We hebben de 9 beste voor u op een rijtje gezet.’ Daarbij bv Luisterbieb, een app die ook door bibliotheken wordt aanbevolen en waarmee je boeken kunt laten voorlezen.

Internetprovider Xs4all, hoewel overgenomen door KPN nog steeds present voor haar ‘traditionele’ klanten, schrijft: ‘Bent u de komende tijd ook wat meer thuis door de landelijke maatregelen tegen het coronavirus COVID-19? We maken deze periode graag wat aangenamer voor u: tot en met 13 april kijkt u vrij naar negen extra zenders.’ Film, comedy en muziek.

En ook het Rijksmuseum mag dan nu gesloten zijn, je kunt ook vanuit huis genieten van de collectie. ‘Bezoek Rijksstudio en bekijk bijna 700.000 kunstwerken. Of volg onze social kanalen waarin we je meenemen op een virtuele tour door het museum.’

Voorpagina hhBest

2 Reacties op “Aan huis gebonden? Gelukkig is er het web”

Reageer