Wie is online
7 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
maart 2019
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Landerijen staan blank

landerijen_blank

De overvloedige regenval van de laatste weken heeft landerijen onder water gezet. Boomkweker Van de Biggelaar – hier zijn grond aan het Dopveldenpad – in Best heeft er knap last van. Het is immers verplantingsseizoen.

 

 

 

Van de Biggelaar pacht ook gronden van de gemeente Best tussen de Heikantweg en het Wilhelminakanaal. Onderstaande foto toont de gevolgen van een onverharde uitrit aan de Heikantweg.natte_uitrit

Deze smalle buitenweg wordt twee keer per werkdag gebruikt door fietsende leerlingen van het Heerbeeck College in Best en Kempenhorst in Oirschot. Aangezien wandelaars en honden-uitlaters uit de wijken Heuveleind en Heivelden geen uitwijkmogelijkheid hebben, ontstaan hier op z’n zachtst gezegd ongemakkelijke situaties.

Zie ook: Brabander ontevreden over onderhoud fietspaden

Voorpagina hhBest

Reageer