Wie is online
19 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
maart 2019
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Brabander ontevreden over onderhoud fietspaden

fietsende_scholieren-047

Fietsende scholieren op de Heikantweg in Best.


Brabantse ANWB-leden zijn ontevreden over het onderhoud van fietspaden en wegen. Dit blijkt uit een onderzoek van de bond bij de 5490 leden, waarop meer dan achthonderd Brabanders reageerden. De uitkomsten van het onderzoek zijn gedeponeerd bij de onderhandelaars over de coalitievorming in Provinciale Staten.

 

 

 

Leden hechten meer belang aan onderhoud van fietspaden en wegen dan aan bijvoorbeeld uitbreiding van wegen, aldus een persbericht van de bond. Van de Brabantse respondenten is 38% niet tevreden over het onderhoud van de fietspaden.

De leden die op open vragen hebben gereageerd noemen vaak ‘meer snelfietsroutes’ als kansrijk. Dit zal de verkeersveiligheid voor- en de doorstroming van fietsers ten goede komen, denken ze. Twee derde van de Brabantse leden is voor een strengere verkeershandhaving.

Voorpagina hhBest

Reageer