Wie is online
7 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->


Instagram

Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
maart 2019
Z M D W D V Z
« feb   apr »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Brabander ontevreden over onderhoud fietspaden

fietsende_scholieren-047

Fietsende scholieren op de Heikantweg in Best.


Brabantse ANWB-leden zijn ontevreden over het onderhoud van fietspaden en wegen. Dit blijkt uit een onderzoek van de bond bij de 5490 leden, waarop meer dan achthonderd Brabanders reageerden. De uitkomsten van het onderzoek zijn gedeponeerd bij de onderhandelaars over de coalitievorming in Provinciale Staten.

 

 

 

Leden hechten meer belang aan onderhoud van fietspaden en wegen dan aan bijvoorbeeld uitbreiding van wegen, aldus een persbericht van de bond. Van de Brabantse respondenten is 38% niet tevreden over het onderhoud van de fietspaden.

De leden die op open vragen hebben gereageerd noemen vaak ‘meer snelfietsroutes’ als kansrijk. Dit zal de verkeersveiligheid voor- en de doorstroming van fietsers ten goede komen, denken ze. Twee derde van de Brabantse leden is voor een strengere verkeershandhaving.

Voorpagina hhBest

Reageer