Wie is online
15 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
januari 2019
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Eerst leren, dan digitaliseren

Verschillende verhalen in het ED in de geest van ‘dring dat internet toch niet zo op’. Eén zelfs van een gepensioneerde ICT-er (geroutineerde computeraar) die heeft geprobeerd zogenaamde digibeten, onder wie ouderen, met de computer op gang te helpen. Het viel niet mee. En toch blijven de overheid en andere instanties, waaronder de banken, maar doorgaan met dat opdringen. Tenzij de politiek dat tegenhoudt – en gelukkig ziet dat er naar uit – verdwijnt eerlang het contante geld.

Meer op ManierenVoorpagina hhBest

3 Reacties op “Eerst leren, dan digitaliseren”

  • Sante Brun:

    Gelukkig is er een sterke partij die beslist niet van het contante geld af wil, namelijk de kleine zwarthandelaar.

  • Vandaag aanmaning gekregen van onze zorgverzekeraar tot betaling van dik 3000 euro. Op het account bleek de rekening al op 23 december – een maand eerder dan tot dusver gebruikelijk en op een tijdstip dat je nog kon overstappen – te zijn ingediend, zonder dat dat per e-mail was gemeld. Zouden recht hebben op korting wegens volledige betaling voor het hele jaar, maar daar is op de nota niets van te zien.

  • Twitter:

Reageer