Wie is online
7 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
januari 2019
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Pardon, kinderen

Peter Stiekema


ag asielkinderen. Ik bied jullie mijn welgemeende excuses aan voor alles wat jullie en jullie ouders is aangedaan door het kabinet-Rutte en de partijen die jullie het leven zo onaangenaam mogelijk hebben gemaakt tijdens jullie jarenlange verblijf in Nederland. Een groot deel van jullie mag nu gelukkig blijven. Wij hopen dat jullie fantastische burgers van dit land zullen worden.

 

 

Politieke partijen VVD, D66, CDA en CU schamen jullie je niet over dit akkoord?  Deze kinderen mogen blijven, maar alle andere kinderen, die over een paar jaar in ongeveer dezelfde positie komen, kunnen het schudden. Want de ambtelijke molens in dit land werken onwaarschijnlijk traag. Daar kunnen ze in aardbevingsgebied Groningen al heel lang over meepraten.

Of gaan we tegen die tijd weer opnieuw delibereren over de positie van volledige geassimileerde asielkinderen in ons land? Of laten jullie dat weer aan volgende regeringen over, die er dan maar uit moeten zien te komen. Schone handen? Shame on you, tot het einde van jullie dagen.

Voorpagina hhBest

Reageer