Wie is online
3 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
december 2018
Z M D W D V Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

‘Reis naar de maan’ bij CultuurSpoor Best

de-reis-naar-de-maanOp vrijdag 28 december  (Onnozele Kinderen!) organiseert CultuurSpoor Best een ‘reis naar de maan’ voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Ze doet dat samen met Curiosityworld. Hoe ziet de maan er van dichtbij uit en waar komen al die kraters vandaan? Hoe lang doe je erover om naar de maan te reizen? Deze en meer vragen komen aan bod tijdens een kinderworkshop.

De workshop (14:00-15:30 uur) start met een interactieve lezing om de maan van dichtbij te bekijken. Met filmbeelden van het NASA Kennedy Space Center in Florida. Daarna gaan de deelnemers de maan zelf namaken, waarbij ze klei en echte lavasteentjes gebruiken.

Meedoen kost €7,50. Graag vooraf aanmelden via receptie@cultuurspoorbest.nl. Meer informatie op cultuurspoorbest.nl.

 

 

 

Ook voor iets oudere kinderen is er in de kerstvakantie iets te doen bij CultuurSpoor Best: ‘Leer hoe je radio maakt’


Kinderen tussen de 10 en 14 jaar kunnen in de kerstvakantie leren hoe zij échte Radiorakkers worden. Tijdens een workshop van twee uur ontdekken ze hoe je het nieuws voorleest, liedjes aankondigt en je eigen radioverhaal maakt. Radiorakkers, Omroep Best en CultuurSpoor Best organiseren de workshop ‘Radio Maken’ op donderdagmiddag 27 december.

De fragmenten die tijdens de workshop worden gemaakt, zijn terug te horen op radiorakkers.nl en via Omroep Best. Na de workshop ontvangen deelnemers de Radiorakker Oorkonde en krijgt iedereen zijn of haar radioproductie per e-mail als herinnering. 

De workshop vindt plaats bij Omroep Best in de CultuurBank aan de Raadhuisstraat (trap op, achterom lopen) op 27 december van 13:30-15:30 uur. Reserveer kaarten via receptie@cultuurspoorbest.nl. Meedoen kost € 7,50. Er is plek voor twaalf deelnemers.

Voorpagina hhBest

Reageer