Wie is online
14 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
augustus 2018
Z M D W D V Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Einde vakantie

rook2

In het zuiden is de hete zomervakantie ten einde en beginnen maandag weer de scholen. Traditioneel hielden de straten Vogelhei en Hoenderhei (officieus gevleugelde vrienden dus) in de Bestse wijk Heivelden hun buurt-bbq. Voor het eerst waren ook de bewoners van het appartement Veldtstaete, die vele jaren hun eigen bbq hadden, present. Het evenement. ‘gevoed’ door plaatselijke ondernemers, werd vanuit het buurtenbudget van de gemeente ondersteund en was een geweldig succes: de integratie compleet!

 

 

 

 

 

Dj Giel uit  Oostelbeers, neef van een van de bewoners, bevorderde de stemming.

Het gaat verder onder de foto

dj_giel2

Geïnteresseerden kunnen 23 foto’s van de BBBQ (Buurt-BBQ) bekijken op Flickr. Klik in het album op een foto om hem te beter te zien en eventueel te vergroten.

Klik op <- Back to album voor het overzicht

Heb je een foto voor je en wil je die downloaden, klik dan rechtsonder om het nederwaarts gerichte pijltje.

Voorpagina hhBest

Een reactie op “Einde vakantie”

  • We lezen bij RaDa (officieel Raarlems Dagklad) van Marius Jaspers: ‘Wie bij Haarlem Culinair niet gefotografeerd wilde worden, kon dat aangeven door een rode stip op het voorhoofd te plakken. Er waren drie liefhebbers. Bij Henny’s volgende evenement, Bubbles en Bites, wordt de rode stip waarschijnlijk vervangen door een witte (om de Hindoestanen niet te kwetsen).’

    http://www.dagklad.nl/2018/08/19/antifotosticker/

Reageer