Wie is online
1 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
mei 2018
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Profielschets nieuwe burgemeester Best

profiel_thumbDe profielschets van de nieuwe burgemeester van Best, opvolger van Anton van Aert, is klaar en zal op 5 juni in een openbare raadsvergadering worden aangeboden aan de Commissaris van de Koning. De vertrouwenscommissie uit de raad heeft zich sterk laten leiden door de uitkomst van een online-enquête onder de bevolking, hoewel de respons (449 op een inwonertal van 30.000) moeilijk als representatief kan worden beschouwd.

Uit de voorgelegde stellingen blijkt onder meer dat ‘de inwoners van Best’ het belangrijk vinden dat de nieuwe burgemeester het gezicht van de gemeenschap is. Hij/zij is zichtbaar aanwezig bij evenementen en heeft een informele houding.

Onderwerpen die in de profielschets bijzondere aandacht krijgen zijn: Samenwerking  binnen de regio
Leefbaarheid
Economie
Veiligheid
Samenleving (de nieuwe burgemeester woont in de gemeente Best)
Hij treedt ondersteunend op bij vernieuwing gemeentelijke organisatie.

‘Zo, uitdagingen genoeg, want met Best kan het nog beter,’ aldus de vertrouwenscommissie. ‘Wij laten ons graag verrassen door die kandidaat die alles in zich heeft wat Best zoekt.’

Concept profielschets zoals vast te stellen in de raadsvergadering van 4 juni 2018 – Rapportage inwonersconsultatie

Voorpagina hhBest

Reageer