Wie is online
12 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
april 2017
Z M D W D V Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Hand in hand, kameraden

Zeventien jaar was ik, en voor het eerst van mijn leven in Italië. We bezochten een zus van mijn vader, wier echtgenoot vooral bezig was met zijn jachthond en zijn borrel, hun Napolitaanse schoonzoon op wie feitelijk de hele huishouding draaide: hij was straalmotormonteur op een naburige Amerikaanse luchtmachtbasis, boer en huiskok, diens echtgenote en hun vier kinderen. Bij aankomst wachtte de eerste verrassing: de Napolitaan omhelsde me stevig en gaf me twee klapzoenen, op iedere wang een. Ik had toen nog geen baard, maar hij wel, stekels als van een cactus. Geneigd als ik was tot kosmopolitisme (dat woord leerde ik later pas) overwon ik ben in een kwart seconde mijn schroom en zoende meteen terug.

Meer op SanteLOGie — Voorpagina hhBest

Reageer