Wie is online
15 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
april 2017
Z M D W D V Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Tweede grote Windows-10-update komt er aan

De tweede grote update van Windows 10 komt er aan. Dat meldt ict-er en kenner van het Microsoft-besturingssysteem Menno Schoone. De Windows 10 Creators Update zal vanaf 11 april gefaseerd wordt uitgerold. De opvolger van de Anniversary Update van juli 2016 wordt op alle Windows 10-computers geïnstalleerd.
En weer gaat er veel veranderen. Zoals de naam al aangeeft, draait het bij deze update om creatie. Denk bijvoorbeeld aan het maken van 3D-objecten (met Paint 3D), virtual reality en live game-uitzendingen. Windows Defender krijgt een nieuwe opzet, Start wordt voorzien van inklapbare tegels, de gamemodus is toegevoegd en Windows kan automatisch worden vergrendeld door van de computer weg te lopen.  Vele instellingen worden verplaatst en/of aangepast.

Meer op SchoonePC.nl — Voorpagina hhBest

Een reactie op “Tweede grote Windows-10-update komt er aan”

  • Hier geldt weer het adagium: verandering hoeft nog geen verbetering te betekenen. Als ik die aanpassingen die Menno Schoone hier aankondigt zo lees, dan is er maar weinig bij waar ik op zit te wachten. Bovendien maak je kans dat je eigen instellingen door elkaar worden gegooid/teniet gedaan. Als het maar snel en stabiel blijft.

Reageer