Wie is online
3 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
november 2016
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Routering zit winkeliers station Breda dwars

station_winkelleegstand
Het winkelcentrum in het nieuwe station van Breda zit in de problemen. De ondernemers zijn gehuisvest in een ‘zijstraat’ van de hoofdtunnel en daar heeft de gemiddelde haastige reiziger geen boodschap aan. Sommige winkels zijn nog niet ingevuld, andere dreigen weer te worden verlaten.

 

 

 

Om nou het systeem Ikea te volgen (‘Zo zie je alles’), is natuurlijk geen optie. Mogelijk gaan de mensen de aantrekkelijkheid van het winkelcentrum dat als een lus van en naar de stationshal aan de centrumkant loopt, nog wel ontdekken.

interieur_station
Voor wachtende reizigers kan de publieksruimte met winkels en speeltoestellen (onder meer de fameuze, openbare, door iedereen te bespelen vleugel) wel een aantrekkelijke plek zijn, maar ‘daar koop je niks voor’.

 

Voorpagina hhBest

Reageer