Wie is online
6 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->


Instagram

Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
december 2015
Z M D W D V Z
« nov   jan »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

De kruidenier om de hoek moet terug

oe staat het trouwens met al die andere ketens – H&M, Kruidvat, Vögele, Jumbo, Plus, Dirk, Jan Linders, C&A, Bart Smit, Bruna, Wibra, diverse meubel & matrassengiganten, Tuinen, Etos, Dixon’s, Mexx, Zeeman, Mitra, Mediamarkt, Action, Hunkemöller, Xenos – die alle winkelstraten in het land met elkaar uitwisselbaar maken? De kranten zijn vandaag wat voorbarig met de mededeling dat ‘de Nederlandse winkelstraten leeglopen’ met het verdwijnen van V&D, DA en de winkels van Macintosh; behalve dat dat allemaal zijn beslag nog moet krijgen houden we na afloop van de ‘kaalslag’ nog heel veel eenvormige winkels over.

Meer op SanteLOGie

Reageer