Wie is online
7 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
november 2015
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

SP wil afdeling in Best

Een werkgroep van tien SP-leden wil op termijn een zelfstandige afdeling in Best oprichten. De werkgroep wordt begeleid door Willem van Meurs van de afdeling Boxtel die de nodige ervaring heeft met het oprichten van nieuwe afdelingen, onder meer in Oirschot. Het streven naar een SP in Best is onderdeel van de landelijke campagne van de SP om te komen tot 200 afdelingen.

 

Om door de landelijke partij toegelaten te worden als zelfstandige afdeling moet een ‘afdeling in oprichting’ minimaal 50 leden hebben. Ze telt er momenteel 51. Pas als er een zelfstandige afdeling is in Best kan de partij meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen.
In Oirschot heeft oprichtingsproces vier jaar geduurd. ‘Gezien het enthousiasme en de omvang van de werkgroep schat ik in dat het in Best een stuk sneller kan,’ zegt Van Meurs.

Een reactie op “SP wil afdeling in Best”

  • Willem van Meurs:

    Een wezenlijke voorwaarde om een zelfstandige SP-afdeling te kunnen worden is dat de ‘afdeling in oprichting’ actief is onder de bevolking. Daar gaat de werkgroep de komende tijd hard aan werken.

Reageer