Wie is online
4 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
maart 2015
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Praten met filosofiestudent over emoties

spinoza

April is de maand van de filosofie.  Elk jaar is er in deze maand extra aandacht voor een filosofisch thema. CultuurSpoor Best organiseert nu een filosofische lees- en discussiegroep over het onderwerp Emoties.

Op de zaterdagen 11, 18 en 25 april (telkens van 14:30 tot 16:00 uur) kan iedereen die dat wil meedenken, lezen en praten over het thema. Van half 3 tot 4 uur vinden de bijeenkomsten plaats in de ontvangstruimte van CultuurSpoor – bibliotheek.

<- Baruch Spinoza, inspirator.

 

 

Filosofiestudent Boris van Meurs, opgegroeid in Best, studeert psychologie/filosofie aan de Universiteit van Utrecht en begeleidt de groep. Hij wil, door het gedachtegoed van Spinoza als uitgangspunt te nemen, komen tot een goede discussie over het thema Emoties. Hierbij is er voor iedere deelnemer voldoende ruimte voor een eigen inbreng.

Aanmelden voor deelname: info@cultuurspoorbest.nl.

Meer info: www.cultuurspoorbest.nl

Reageer