Wie is online
7 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
maart 2015
Z M D W D V Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Een ondraaglijke coalitie

Standpunt.nl is doorgaans een goede graadmeter voor het gezonde volksbevinden. Zestig procent van de reaguurdertjes vond vandaag datMark Rutte een te grote bek had opgezet toen hij in het RTL-verkiezingsdebat zei dat het maar het beste was dat de jihadgangertjes in Syrië en Irak zouden sneuvelen, dan waren wij lekker van ze af. Hij zei dat natuurlijk vooral om de kijkertjes die de PVV zijn toegedaan toch te bedienen, nu hun blonde god eindelijk een menselijk trekje kreeg in de vorm van een griepje.

Meer op SanteLOGie

Een reactie op “Een ondraaglijke coalitie”

  • Ik heb begrepen dat het initiatief tot de stelling van RTL4 kwam en dat de debaters daar ja of nee op konden zeggen via een groene dan wel rode knop. Dat in het midden gelaten, Rutte zei dus ‘ja’ tegen het eventueel sneuvelen van jihadgangers in plaats van terugkeren naar Nederland. Hebben we hier niet te maken met een storm in een glas water? Immers, de Jihad heeft ons min of meer de oorlog verklaard en in een oorlog mag je het normaal vinden, als iemand van de vijand sneuvelt.

Reageer