Wie is online
12 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
juli 2014
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Zoektocht naar alternatief ‘Hof van Cranendonck’

cranendonckDe ledenvergadering van de Vereniging Hart voor Cranendonk, een club die zich verzet tegen grootschalige recreatieplannen voor het gelijknamige landgoed wil proberen een alternatieve herbestemming van het gebied te ontwikkelen. Aanleiding hiervoor is, volgens een persbericht van de vereniging, de weerstand onder de leden, donateurs en sympathisanten tegen de voorgenomen omvang van het project Hof van Cranendonck.

 

 

‘Blijkbaar hebben de gemeente Cranendonck (Budel, Maarheeze, Soerendonk) en de particuliere initiatiefnemers meer tijd nodig voor het rondkrijgen van het financiële plaatje, het doorlopen van de procedures en het uitonderhandelen van het al dan niet in erfpacht uitgeven van de gronden.’

Alle inwoners van de gemeente Cranendonck zullen in de komende maanden worden uitgenodigd om over de alternatieve mogelijkheden mee te denken.

Eerder gepubliceerd: Icoon van het oude denken en Vereniging Hart voor Cranendonck

Reageer