Wie is online
4 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
juli 2014
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Nog eens dat darmkanker-onderzoek

Wat je al heel in de verte zag aankomen en waar critici voor hadden gewaarschuwd: dat bevolkingsonderzoek naar darmkanker door middel van onderzoek van ontlasting op ‘occult’ bloed zou leiden tot overdiagnostiek en overbehandeling.kop_darmkanker Ik hoor net op de radio dat de pilot waaraan ik heb meegedaan en die tot de conclusie heeft geleid dat ik géén darmkanker heb, zal worden beperkt omdat er zo veel mensen bloed in de ontlasting blijken te hebben dat de ziekenhuizen, die intakegesprekken moeten voeren en inwendig darmonderzoek moeten doen, al het werk niet meer aan kunnen.

Meer op SanteLOGie

Een reactie op “Nog eens dat darmkanker-onderzoek”

  • Dennis:

    Probleem is dat de test niet betrouwbaar genoeg is. Overheid ging voor de goedkoopste oplossing, niet de beste. Dom dus, nu betalen ze de rekening achteraf. Ook dom is dat ze de mensen geen opvanghulpmiddel erbij geven. Ze hebben notabene in hun voorlichtingsfilm een blauwe opvangbak op het toilet gefilmd, maar in de praktijk moet je een vuilniszak om je toilet binden!

Reageer