Wie is online
16 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
april 2014
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Richtingwijzers? Maar dan wel goed

onwijs_oirschotOp de gemeentelijke pagina’s Best Informatief stond onlangs een oproep, je met je onderneming(kje) aan te melden voor een richtingwijzer, zoals die overal in het zogenaamde Groene Woud worden geplaatst. Toeristische informatie.

Oirschot is daarmee het verst. De totale gekte is daar te zien langs de Kempenweg, waar men de aandacht van het verkeer afleidt met een woud aan richtingwijzers. (De foto is van enkele jaren geleden, dus ik sta niet in voor een ongewijzigde situatie.) Maar zo moet het dus niet. Het is trouwens sowieso nodig dat er op dit gebied, vooral in het centrum van Best, wat gebeurt.

 

 

 

 

odulphushofCentrummanagement of niet, op de hoek van de Nazarethstraat en de Hoofdstraat, bij de Odulphuskerk, staan sinds jaar en dag richtingwijzers, waaronder een naar…de Odulphushof. Deze bijzondere pastorietuin, destijds nog geopend door niemand minder dan prins Claus, bestaat tot verdriet van veel Bestenaren al zeker tien jaar niet meer. Nieuw centrum? Werk aan de winkel!

Reageer