Wie is online
6 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Sorry, deze optie is tijdelijk niet beschikbaar. Gebruik eventueel 'Reageer' onder een willekeurig bericht. Veilig en in principe niet openbaar.

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
juli 2013
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Een ladder als onmogelijke oplossing

Probleem: naast mijn tuin is een gemeentelijk plantsoen, een grasveld omzoomd door ‘perken’ waarin een jaar of vijfendertig geleden zogenaamd ‘bosplantsoen’ is uitgezet. Bosplantsoen bestaat uit een aantal soorten bomen en heesters die samen een bos (kunnen) vormen, en dat doet door jaarlijkse dunning waarbij uiteindelijk enkele grote bomen overblijven. Het idee om dat te doen op terrein dat direct grenst aan particuliere tuinen is natuurlijk tamelijk ongelukkig omdat onvermijdelijk de overblijvende bomen meters over de privétuinen heen gaan hangen.

Meer op SanteLOGie

Reageer