Wie is online
15 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
mei 2013
Z M D W D V Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Vakantie en internet (2)

Dat ik al eens eerder over ‘vakantie en internet’ heb geschreven, weet ik zo zeker dat ik hierboven (2) durf te zetten. Alleen, ik heb webtechnisch momenteel niet de gelegenheid, om dat te controleren en een link naar dat stukje aan te brengen.

Meer op Manieren

Een reactie op “Vakantie en internet (2)”

  • Guido:

    Een mevrouw uit Bergen op Zoom komt met een I-Pad bij mij, nadat ze voor surfadvies door de receptie naar kampeerplaats 32 is verwezen. Daar eddet al. En laat hij nu in eerste instantie niet lukken, doordat het ‘verplichte’ reclamefilmpje niet wil starten. Hoewel ik een hekel heb aan die narcistische I-pad, ontwikkeld door de zo mogelijk nog meer narcistische Steve Jobs, denk ik toch dat het aan de server ligt. Volgende keer beter.

Reageer