Wie is online
7 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->


Instagram

Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
april 2013
Z M D W D V Z
« mrt   mei »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Voorstellen tot verdere debilisering

Bij De Wereld Draait Door hoorde ik dat bij gelegenheid van de inhuldiging van Koning Lex en koningin Max André Hazes onder de middenstip van de ArenA uitgehaald zal worden om twee andere oude Andrés, een uit Maastricht en een uit Amsterdam te begeleiden bij het ten gehore brengen ten overstaan van tachtigduizend mensen van ‘Oranje Boven en van je Hela Hola er staat een paard in de gang en het houdt van mij’. En ik begreep op dat moment dat we de Marianentrog, dik elf kilometer diep, even zullen moeten huren om echt het Hollandse dieptepunt redelijk gestalte te kunnen geven.

Meer op SanteLOGie

Reageer