Wie is online
13 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
april 2013
Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Hou de robot tegen

misrekeningVooropgesteld: naamgrappen zijn dus nooit leuk. Ze mogen dan wel goedkoop zijn, ze gaan ten koste van de naamdrager en zijn meestal zeer voorspelbaar. Ik ben dus geneigd, de krant die haar voorpagina vult met het oranje leeuw-logo plus de (grafische) woordspeling MISREKENING onmiddellijk naar de prullenmand te verwijzen. Dit valt onder het hoofdstuk debilisering waarover Sante Brun het vandaag heeft.

Meer op Manieren

Een reactie op “Hou de robot tegen”

  • Op Nieuwsuur hoorde ik gisteravond een ICT-bolleboos zeggen dat de banken wel moeten, omdat ze concurrentie krijgen van internetbedrijven als Google. Maar maar dat die concurrerende bedrijven tegen dezelfde problemen aanlopen als de reguliere banken. Zover heeft de robot ons dus al in de greep.

Reageer