Wie is online
2 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
februari 2013
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

‘Landelijk wonen in hartje Best’

landelijk_wonen

Voor of achter de muur?

‘Landelijk wonen in hartje Best’, annonceert het vastgoedwezen op een hoek van de Ringweg en de Oirschotseweg. Afgezien van de vraag, hoe landelijk wonen in een verstedelijkt gebied als dit nog mogelijk is: voor of achter de muur die daar ter wering van het verkeerslawaai is opgetrokken?


Die meer dan vier meter hoge muur, bij wat Poort van Best is genoemd, is letterlijk een ‘steen des aanstoots’. Iedereen in Best is het daar over eens, maar iedereen aan wie daarvoor enige verantwoordelijkheid kan worden toegeschreven, heeft zich tot dusver ingespannen, zijn eigen paadje schoon te vegen.

Intussen is de kernvraag: wat doen we ermee? De mislukking erkennen en een esthetisch aanvaardbare oplossing zoeken? Niets is onomkeerbaar. Behalve geld dat is weggegooid.

Meer over De Muur

Reageer