Wie is online
3 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven

Langeafstandswandelaar

NORG / 20-8-2010 / Wandelen op de heideveld in een nazomers landschap.  / Foto: Omke OudemanIk vind mezelf een langeafstandswandelaar, terwijl de laatste meerdaagse wandeltocht alweer meer dan vijftien jaar achter me ligt, en de in totaal twee echt lange wandelingen die ik maakte – een deel van het kustpad van Pembrokeshire in Wales en ruim de helft van het Pieterpad – liggen al meer dan twintig jaar achter me.

Het Pieterpad is het enige langeafstandspad dat ik helemaal heb gelopen, waarbij ik moet bekennen dat ik daarvan ongeveer twaalf kilometer aflegde met de bus. Maar daar had ik een geldige reden voor.

Verder op SanteLOGie

Reageer