Wie is online
3 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
juni 2012
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Haalt moeder Rutte straks Mark op? Met bakfiets

Jullie zouden toch ook wel eens willen weten hoe we nu eigenlijk tegen het verschijnsel Mark Rutte moeten aankijken? Je hoort er de laatste dagen van alles over, dat hij met twee monden spreekt, misschien zelfs op erkend Indiaanse wijze met gespleten tong, zwei Seelen in einer Brust, en zo voort, en met de Volkskrant van vandaag, die ik nog niet eens helemaal tot me heb genomen, kun je inderdaad alle kanten op.

Verder op SanteLOGie

Een reactie op “Haalt moeder Rutte straks Mark op? Met bakfiets”

 • Ingrid:

  Mark Rutte is een over het paard getilde enorme hap lucht.
  Deze persoon stelt werkelijk helemaal niets voor!
  Achter een schijnlachje en quasi populair gedrag (waarvan iedereen met enige mensenkennis zo kan zien dat dit gespeeld is), gaat een “man”(?) schuil die zichzelf graag met belangrijke mensen laat zien.
  Zo denkt hij zelf ook iemand te zijn!
  Achter dit alles zit feitelijk een zielig min mannetje met een verhuld minderwaardigheidscomplex van hier tot Tokio, die als enige ideologie heeft iemand te lijken met inhoud en karakter. In de praktijk is hij echter alleen geïnteresseerd in hoe hij zelf van zaken beter wordt, waarin wellicht zijn machtspositie zelfs op de eerste plaats komt. Als goede tweede komt het aan de positie gekoppelde inkomen.
  Hoe eerder deze schijnfiguur weg is hoe beter. Kunnen we zijn schade misschien nog enigszins herstellen?
  Als er iemand is die welk land dan ook níet zou moeten leiden, dan is hij het

Reageer