Wie is online
14 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
juni 2012
Z M D W D V Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Buren

Zeer tot onze intense droefenis is zo ongeveer alles dat wij doen u een doorn in het oor. Ga maar na: wandel ik met gasten in de achtertuin die grenst aan uw tuin, en de conversatie is voor u hoorbaar, dan zet u vlak achter de heg de bladblazer aan. Maakt onze barbecue wat rook – dat kan de beste overkomen – dan moet u naar binnen en kunt u de konijnen ternauwernood van de verstikkingsdood redden. (Afstand veertig meter.) Wordt er in onze kelder muziek gemaakt (ramen en deuren gesloten, niet voor acht uur ’s morgens en niet na tien uur ’s avonds) dan deelt u ons telefonisch mede dat uw kinderen bij dat lawaai niet kunnen studeren.

Verder op SanteLOGie

Reageer