Wie is online
7 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
mei 2012
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

De veertien engelen van de butler

Hoe luidde die term ook weer, voor intrigerend huishoudelijk personeel van adellijke of anderszins rijke dan wel invloedrijke personen? O heerlijk, binnen 0.0003 seconden heeft Google het antwoord: de butler heeft het gedaan.

De butler van de paus is gearresteerd omdat hij een journalist heeft voorzien van brisant materiaal over toestanden in het Vaticaan. Die toestanden zelf verwonderen me niks, bibliotheken zijn volgeschreven over pausen die samen met hun dochters een rijke kinderschaar verwekten, die alles en iedereen om zich heen een dolk in de rug lieten steken, de kop afhakken of eenvoudig vergiftigen; die met goed toegeruste legers ten strijde trokken tegen de vijanden op het Italiaanse schiereiland en in Frankrijk.

Verder op SanteLOGie

Reageer