Wie is online
8 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->


Instagram

Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
februari 2012
Z M D W D V Z
« jan   mrt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

‘Slim kastje’ zit boven je neus

smart_mobilityRijkswaterstaat vindt het niet nodig ‘infrastructurele aanpassingen’ te doen aan de A58 bij Oirschot. Dit weggedeelte heeft de twijfelachtige eer op de derde plaats te staan van onveiligste plekken van het wegennet. Op dat punt gaan drie rijstroken over in twee.

Dat er zoveel ongelukken gebeuren heeft niet zozeer met snelheden te maken, als met ´onvoldoende ritsen´, zei meneer Frans Zuiderhoek van het Korps Landelijke Politie Diensten tegen het ED. Sssss. Onvoldoende ritsen houdt volgens mij in, de ander niet de kans geven in te voegen, wat betekent dat je niet bereid bent, het gaspedaal even los te laten.

Verder op Manieren

Reageer