Wie is online
5 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
februari 2012
Z M D W D V Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Woningprojecten Oirschot in gevaar

De woningbouwprojecten Tamboer, Moorland Oost en De Hille in Oirschot zullen waarschijnlijk voorlopig niet van start kunnen gaan. De woningbouwcorporatie Sint Laurentius, in Breda, die hier als projectontwikkelaar zou fungeren, heeft namelijk van onder anderen het Ministerie van VROM opdracht gekregen ‘pas op de plaats te maken’. Dit heeft te maken met de situatie op de woningmarkt. Laurentius geeft op haar website informatie over de toestand.

Alle 400 Nederlandse woningcorporaties moeten zich eens in de vier jaar laten doorlichten, zo vindt een Kamermeerderheid naar aanleiding van financiële problemen bij het Rotterdamse Vestia. Dat heeft zich beziggehouden met de veel te riskante handel in derivaten. De bestuursvoorzitter daar is afgetreden.

Bredase wethouder: ‘Financieel gezond’. (BN/De Stem)

Reageer