Wie is online
11 bezoekers online
Schrijf ons
Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina.
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->


Instagram

Rubrieken
Portal
Portal van bekende en vooral minder bekende bloggers en opiniemakers.
English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archief
januari 2012
Z M D W D V Z
« dec   feb »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Nachtradio

Even dacht ik dat het nachtelijk programma Nachtvluchten heette, een van de vele oudere programma’s die Omroep Max liefdevol in de mollige armen heeft gesloten, maar navraag leert dat het Nachtzuster heet. Het is een praatprogramma waarin heel af en toe een nostalgisch plaatje wordt gedraaid – afgelopen nacht werd Major Tom van David Bowie nog eens ten gehore gebracht.
Het programma wordt gepresenteerd door Astrid de Jong. Als je alleen haar stem en presentatiestijl ter beschikking hebt, dan denk je hier van doen te hebben met een ongeveer 58-jarige mevrouw met hennarood haar en een zekere lichaamsomvang; maar onvervangbaar Google toont een slanke vrouw van 40 jaar met steil blond haar. Zo zie je maar weer eens hoe je je kunt vergissen.

Verder op SanteLOGie

Een reactie op “Nachtradio”

  • Guido:

    Dat programma van Astrid de Jong, volgens mij tegenwoordig gehuisvest bij Omroep Max, is echt onvervangbaar, al is het desnoods om (weer) in slaap te komen. Is dat laatste onaardig bedoeld? Allerminst, De Jong refereert zelf af en toe aan deze mogelijkheid. Had Sante het er al over, dat de gemiddelde mannelijke beller tot het gilde van de truckers behoort? Ik verdenk sommigen ervan een foto van Astrid op hun dashboard hebben. ‘Denk aan mij.’ De moeite waard hoor, want ze ziet er goed uit. Maar de manier waarop ze met deze mannen omgaat. Vannacht was er een, ’n verbaal behoorlijk vaardige klant, die De Jong ‘overviel’ met de volgende mop: Marianne Thieme wordt uit de PvdD gezet, omdat ze haar poesje heeft geschoren.’ Als het tv was geweest, zou je hebben kunnen zien dat Astrid niet eens met de ogen knipperde.

Reageer