Wie is online
15 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
september 2011
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Papieren media

Sante Brun houdt een lofzang op de papieren media: boek en krant. Hij gunt ze nog een lang leven. Hij heeft veel medestanders, blijkt uit de reacties, al doet dit niets af aan de toenemende waardering voor het gemak (en de fabelachtige opslagcapaciteit) van  de e-reader. Lees O, die heerlijke muffe lucht van boeken

Een reactie op “Papieren media”

  • Guido:

    Emotioneel ben ook ik het met Sante eens, maar dat doet niets af aan het door onder anderen Sylvia Witteman gesignaleerde gemak van de e-reader. Ook het kranten lezen daarmee kan een genot zijn, mits de krant voor een goede elektronische versie voor alle podia (IPad, Android) zorgt. Schitterend voorbeeld: dagblad De Pers. Enne…ik heb helaas in mijn appartement niet genoeg ruimte meer voor boeken.

Reageer