Wie is online
2 bezoekers online
Voor alle nieuwe posts…

Volg ons op Twitter

Tweet het openingsbericht ->
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
september 2011
Z M D W D V Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Raden maar

Tien over half acht, uit eten geweest, onderweg naar huis om nog een staart van DWDD mee te krijgen. Op Radio 1 het dagelijks kunstprogramma, aan het woord is een mevrouw van wie we in het daarop volgende kwartier te weten komen dat ze Karin of Karina heet, dat ze in haar jeugd is mishandeld, dat ze een muizenhuis heeft gemaakt en kinderboeken geschreven en dat ze (mogelijk voor de PvdA) in de Amsterdamse politiek actief is geweest. Meer niet. Zou iemand bij de Nederlandse radio er ooit achter komen dat veel luisteraars het begin van een interview niet meekrijgen en dat ze dan ook het interview zelfs nauwelijks kunnen duiden omdat ze zich zitten in te spannen om er zelf achter te komen wie hier nou eigenlijk aan het woord is?

SanteLOGie

Reageer