Wie is online
9 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
maart 2011
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Vrouwendag en carnaval gaan niet samen

Dat de dag van Vastenavond niet buitengewoon geschikt is om samen te vallen met de Internationale Vrouwendag zal de geroutineerde carnavalist niet erg vreemd voorkomen.

SanteLOGie

Limburg op z’n retour?

Wie het fotoalbum bekijkt dat ik gistermiddag tijdens de Landgraafse optocht bij elkaar fotografeerde, ziet nauwelijks iemand lachen. En wie de optocht zou hebben gezien, moet tot de conclusie zijn gekomen dat geen enkele actuele toestand in de gemeente op humoristische wijze werd gekritiseerd, politieke onderwerpen kwamen in het geheel niet aan de orde en er was nauwelijks een in eigen huisvlijt vervaardigde optochtwagen te zien.

Voor het complete verhaal en de foto’s: SanteLOGie

Een reactie op “Vrouwendag en carnaval gaan niet samen”

  • Het ED maakt melding van een lauwe carnavalsdinsdag in het Eindhovense uitgaanscentrum Stratumseind, met lege of halflege kroegen in de namiddag. Eindhoven legt het hoogtepunt (de optocht) trouwens op de zaterdag. Van de Bijenkorven in Brabant was die van E. maandag als enige geopend. Het gesloten zijn van de winkels op dinsdag in Best kan alleen maar betekenen dat ‘iedereen weg’ is. Haalt de Raad van Elf de verlepte ballonnen aan de lantaarnpalen aldaar ook weer weg? Het ophangen per hoogwerker ging vrijdag gepaard met een rijdende afzetting!

Reageer