Wie is online
3 bezoekers online
Schrijf ons

Je kunt ons altijd schrijven via de contactpagina. Daar vind je ook richtlijnen, voor het geval dat je mail-notificaties wenst bij nieuwe 'posts' aangaande Best. 

Rubrieken
Opinie of niet?

ls een post op deze site begint met wat in de typografie heet een initiaal, zoals de A hier, bevat zij een mening of interpretatie van de schrijver.

English?

Translation by Google in Chrome: please, click the right mouse button and select 'English'.

Archieven
maart 2011
Z M D W D V Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Familie zoekt zelf ook naar Joep Lennarts

Familie en vrienden van de sinds 25 februari vermiste Bossche fotograaf Joep Lennarts, hebben zondag zelf een speurtocht op en rond de Maas ondernomen, echter zonder resultaat. De betrokkenen doen, als steeds, verslag op het weblog van Joep.

Daar staat onder meer: ‘Om 11.00 zijn vijf betrokkenen, onder wie de vader en broer van Joep, met een bootje de Maas op gegaan. De twee uur durende zoektocht – tussen Hedel en Well – heeft niets opgeleverd. In de tussentijd hebben vier andere betrokkenen de oevers en uiterwaarden van de Maas en van de keerhaven achter Café Treurenburg [nogmaals] uitgekamd. Geen spoor.’

Duikers

Afgelopen vrijdag heeft een ploeg van de International Reddings Brigade [IRB] met drie speurhonden de oevers van de Maas onder en bij de Hedelse brug afgezocht. Daarbij zijn vier zogeheten ‘verwijzingen’ gevonden. Dat zijn reuksporen. Op grond hiervan hebben vier duikers van een andere reddingsbrigade uit Den Bosch deze locaties zaterdag met sonar nader onderzocht. Zij kunnen geen definitief uitsluitsel geven over de eerdergenoemde verwijzingen.

Reageer